Home » Actual, Important » 3 proiecte sociale gălățene au nevoie de votul nostru

3 proiecte sociale gălățene au nevoie de votul nostru

raiffeisen comunitatiDe câteva zile s-a dat startul votului public pentru 99 de proiecte ce încearcă să obțină finanțare în cadrul Programului de Granturi Raiffeisen Comunitati 2015. Numărul total de proiecte depuse pana la 1 august a fost de 134, dar dupa verificarea eligibilității, s-au calificat doar 99 dintre care 3 sunt din Galați. Proiectele selectate vizează domenii precum servicii sociale, servicii de sănătate, educație financiară și ecologie urbană. În același timp cu procesul de votare, 64 de voluntari Raiffeisen vor evalua proiectele, iar nota juriului și numărul de voturi primite pentru fiecare proiect vor avea o pondere egala în media finală.

Iată cele trei proiecte aparținând unor asociații din Galați pe care trebuie să le votați accesând următorul link: http://raiffeisencomunitati.ro/grantwizard/granturi/index.php/proiecte-votare

 

Fii primul Salvator Asociatia Masa Rotunda 13 – Galati Servicii sociale si de sanatate Galati
Centrul Multifunctional – Big Family Asociatia Dincolo de Tacere Servicii sociale si de sanatate Galati
POT sa ZBOR spre VIITOR APCA – Asociatia de Sprijin pentru Parinti si Copiii cu Autism Galati Servicii sociale si de sanatat Galati

 

Programul de Granturi Raiffeisen Comunități 2015 are un buget total de 100.000 euro pentru cele mai bune 10 proiecte, cu impact în comunitate, care vor primi fiecare câte o finanțare de 10.000 euro. Până pe 11 septembrie 2015, orele 17:00, un singur proiect poate fi votat o singură data. Aceasta este cea de a cincea ediție a Programului, a început pe 1 iulie 2015 și se va încheia pe 11 septembrie 2015. Câștigătorii vor fi anunțați până pe data de 16 septembrie 2015, după verificarea și validarea de către Raiffeisen Bank S.A. a voturilor înregistrate.
 

Da mai departe:


Comenteaza:

Continutul site-ului agentiadeinformatii.ro este protejat potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Folosirea continutului fara aprobarea scrisa a proprietarului acestui site se pedepseste conform dispozitiilor legale in vigoare.

Copyright © 2018 · Agentia de informatii · Toate drepturile rezervate