Home » Ochiul Soacrei » Apaterm si Electrocentrale isi disputa dreptul de a taxa apa calda de la Izvoarele

Apaterm si Electrocentrale isi disputa dreptul de a taxa apa calda de la Izvoarele

agentia-de-informatii-patrat resize     Dupa ce fantana din curtea bisericii de la Izvoarele a inceput sa scoata aburi, iar apa sa fie din ce in ce mai calda, satenii care au primit despagubirii de pe urma inundatiilor din septembrie si-au tras jacuzzi in batatura. Efectul de valuri si bulbuci e dat tot de miscarile telurice din zona, dar pentru a fi la momentul oportun, mai marii satului au facut cheta si au adunat ceva “malai” pentru a-i indupleca pe vecinii de peste deal, de la sonde, sa faca spalaturile conductelor sambata seara si nu duminica dimineata cand tot omul e la slujba de duminica.

Auzind asa oportunitate reprezentantii societatilor Apaterm si Electrocentrale si-au adus aminte ca sta in atributiilor lor sa distribuie apa calda, asadar si-au trimis reprezentantii sa puna sigiliul si apometru la putul din curtea bisericii.  Dar cum acolo ar fi trebuit sa stea de vorba cu localnicii, l-au trimis pe reprezentantul tuturor institutiilor aflate sub o forma sau alta sub comanda Primariei si a Consiliului Local Galati, adica pe purtatorul de vorbe, Mihai Costache. Cum acesta a fost prins pe picior gresit de limba de lemn a localnicilor, nu a reusit sa strabata multimea adunata la fata locului, tot taraboiul urmand a fi lamurit in fata proprietarului terenului pe care se afla fantana, adica Bunul Dmnezeu.

Da mai departe:


Comenteaza:

Continutul site-ului agentiadeinformatii.ro este protejat potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Folosirea continutului fara aprobarea scrisa a proprietarului acestui site se pedepseste conform dispozitiilor legale in vigoare.

Copyright © 2018 · Agentia de informatii · Toate drepturile rezervate