Home » Important, Relax » Concertul Julio Iglesias din 20 iulie își schimbă locația

Concertul Julio Iglesias din 20 iulie își schimbă locația

 

Afis-NOU-Julio-Iglesias-GalatiConcertul artistului Julio Iglesias de la Galați  se va desfășura la Stadionul Dunărea, locație recomandată pentru acustica favorabilă unui concert de acest gen după ce inițial locul de desfășurare fusese stabilit pentru Stadionul Siderurgistul. Organizatorii susțin că schimbarea le va asigura spectatorilor un sound calitativ, corespunzător  cerințelor tehnice impuse de producătorii show-ului și va îmbunătăți vizibilitatea locurilor alocate tuturor categoriilor de bilete.  Așa cum bine știe orice gălățean, cele două stadioane sunt amplasate gard în gard și deci cea mai plauzibilă explicație ar fi că  Stadionul Dunărea are în primul rând o capacitate mai mare, dar și amplasamentul în teren al scenei este mult mai bun.

 

Data concertului și prețurile biletelor rămân neschimbate, acestea putând fi achiziționate ca și până acum de la Casa de Cultură a Sindicatelor Galați, Teatrul Muzical “Nae Leonard”, agenția de turism Galtour Galați si la infodesk Shopping City Galați precum și online prin www.vreaubilet.ro la prețuri cuprinse între 125 lei  și 225 lei, ora de începere fiind 20.30. Organizatorii îi asigură pe cei care au cumpărat deja bilete că vor beneficia de cele mai bune locuri corespunzătoare categoriilor de preț din noua locație.

 

Da mai departe:


Comenteaza:

Continutul site-ului agentiadeinformatii.ro este protejat potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Folosirea continutului fara aprobarea scrisa a proprietarului acestui site se pedepseste conform dispozitiilor legale in vigoare.

Copyright © 2018 · Agentia de informatii · Toate drepturile rezervate