Home » Important, Politica si Administratie » Concurs pentru postul de director executiv al Direcţiei Judeţene de Statistică Galaţi

Concurs pentru postul de director executiv al Direcţiei Judeţene de Statistică Galaţi

Directia Judeteana de StatisticaAgenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere vacantă de director executiv din cadrul Direcţiei Judeţene de Statistică Galaţi. Postul s-a eliberat după ce, în urmă cu aproximativ un an de zile, Nicolae Marinescu a ieșit la pensie după mai bine de 23 de ani de când se afla la conducerea acestei instituții. Între timp, activitatea Direcţiei Judeţene de Statistică Galaţi a fost coordonată de directorul adjunct al instituției, Constantin Mocaviciuc.

Candidaţii interesați să participe la acest concurs trebuie să îndeplinească condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice care sunt următoarele: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 3 ani. Pe data de 29 iulie 2014 se va desfășura proba scrisă, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior. Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul ANFP.

Da mai departe:


Comenteaza:

Continutul site-ului agentiadeinformatii.ro este protejat potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Folosirea continutului fara aprobarea scrisa a proprietarului acestui site se pedepseste conform dispozitiilor legale in vigoare.

Copyright © 2018 · Agentia de informatii · Toate drepturile rezervate