Home » Important, Regional » Gunoiul din cartierul gălățean ”Dimitrie Cantemir” îl scoate din pepeni pe Gheorghe Bunea Stancu

Gunoiul din cartierul gălățean ”Dimitrie Cantemir” îl scoate din pepeni pe Gheorghe Bunea Stancu

foto_91628_resizeDacă priveliștea dezolantă de la ieșirea din Galați spre Brăila (pe dig), de pe ambele maluri ale Siretului, nu deranjează pe niciunul dintre edilii Galațiului, iată că vecinilor de la Brăila le displace profund. Terenul de pe partea dreaptă a ieșirii din Galați, în urmă cu 2-3 ani era acoperit de copăcei ce făceau umbră locatarilor din cartierele Micro 20 și 21 ce doreau să facă un grătar la iarba verde, a fost defrișat. În scurt timp a  devenit loc de depozitare a deșeurilor de toate felurile. Fiind amplasat fix la intrarea în oraș, e un bun indiciu pentru cei care vin în Galați, cu privire la cum stau lucrurile în urbea noastră. Ei bine, depozitarea deșeurilor s-a extins și pe celălat mal al Siretului, adică cel care găzduiește cel mai nou cartier al orașului nostru, cartierul ”Dimitrie Cantemir”. Mirosul pestilențial din zona acestui cartier este greu de suportat pentru gălățenii care locuiesc în acest cartier, dar și pentru cei care fac greșeala de a trece prin zonă cu geamurile deschise la mașină.  Toate aceste aspecte jenante pentru municipiul nostru, au fost punctate într-o conferință de presă desfășurată la sfârșitul lunii trecute, în care președintele Consiliului Județului Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a aflat că gălățenii ar avea pretenția ca administrația județului Brăila să le facă curățenie. Acesta a declarat ”Au tupeu! Eu vă reamintesc că proprietarul fiecărui teren este responsabil cu ceea ce se întâmplă pe zona respectivă. Când vorbim de zona care mă întrebaţi dumneavoastră este proprietatea Primăriei municipiului Galaţi”, a declarat președintele CJ Brăila care a mai ținut să precizeze:  “Probabil că va trebui să facem plângere organelor abilitate ale statului să ia măsuri împotriva celor vinovaţi şi să restabilim respectarea legalităţii în zona cartierului Dimitrie Cantemir”.

Da mai departe:


Tags: , ,

Comenteaza:

Continutul site-ului agentiadeinformatii.ro este protejat potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Folosirea continutului fara aprobarea scrisa a proprietarului acestui site se pedepseste conform dispozitiilor legale in vigoare.

Copyright © 2018 · Agentia de informatii · Toate drepturile rezervate