Home » Important, Regional » Investiții importante în județul Galați: 67 milioane de euro pentru parcul eolian de la Corni

Investiții importante în județul Galați: 67 milioane de euro pentru parcul eolian de la Corni

eoliene_resizeRaiffeisen Bank International Austria și ING Bank Olanda au acordat un credit de 67 milioane de euro pentru finanțarea parcului eolian Gebeleisis, de 70 MW, situat în comuna Corni din județul Galați. Creditul a fost acordat către Lukerg Renew, un joint venture între Lukoil (Rusia) și ERG Renew (Italia) pentru o perioada de 11 ani. Parcul eolian Gebeleisis are o capacitate instalată de 70 de MW și se dorește să se ajungă la o producție anuală  de 165 GWh. Parcul eolian Gebeleisis este pe deplin operațional din luna februarie 2013 și a fost preluat în luna iunie 2013 de către Lukerg Renew de la compania daneza Vestas, pentru 109,2 milioane euro.

Da mai departe:


Comenteaza:

Continutul site-ului agentiadeinformatii.ro este protejat potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Folosirea continutului fara aprobarea scrisa a proprietarului acestui site se pedepseste conform dispozitiilor legale in vigoare.

Copyright © 2018 · Agentia de informatii · Toate drepturile rezervate