Home » Actual, Important » Meme Stoica executat de Administraţia Finanţelor Publice Galaţi

Meme Stoica executat de Administraţia Finanţelor Publice Galaţi

MM STOICAFostul manager general al echipei de fotbal Steaua Bucureşti, condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare în Dosarul Transferurilor rămâne fără o parte din bunurile imobile pe care le deţine căci Ministerul Finanţelor Publice pune în aplicare dosarul de executare  nr. 1650412170344 deschis pe numele lui Mihai Stoica. Astfel, Administraţia Finanţelor Publice Galaţi, scoate la licitaţie ansamblul de bunuri aparţinând fostului manager al Stelei constând din construcţie şi teren situate în satul Siviţa, bun imobil compus dintr-un teren, curte şi gradina, în suprafaţă totală de 2760 mp si
casa de locuit edificată pe acest teren, în suprafată totală construită de 59mp. Licitaţia va avea loc pe data de 01 aprilie 2015, ora 13.00, la sediul Administraţei Finanţelor Publice Galaţi, preţul de pornire fiind  de 121.787 lei fără TVA.

Da mai departe:


Comenteaza:

Continutul site-ului agentiadeinformatii.ro este protejat potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Folosirea continutului fara aprobarea scrisa a proprietarului acestui site se pedepseste conform dispozitiilor legale in vigoare.

Copyright © 2018 · Agentia de informatii · Toate drepturile rezervate