Home » Sport » Otelul Galati a bagat spaima in Rapid Ghidighici

Otelul Galati a bagat spaima in Rapid Ghidighici

meci anulatSocati de scorul partidei CFR Cluj – Otelul Galati, oficialii echipei  Rapid Ghidighici (Republica Moldova), echipa cu care FC Otelul Galati trebuia sa se intalneasca intr-o partida amicala pe 12 octombrie, au hotarat sa-si concedieze o buna parte din conducerea administrativa. Datorita acestor schimbari de ultima ora, partida de sambata a fost anulata. Dupa cum  anunta site-ul oficial al echipei noastre, clubul Rapid Ghidighici a transmis urmaorul comunicat: „Ne cerem scuze și ne exprimăm regretul că nu ne vom putea prezenta la Galați pentru amicalul cu Oțelul. Organigrama clubului nostru a suferit modificări la nivelul conducerii administrative și suntem nevoiți din acest motiv să anulăm acest joc de verificare. Cu toate acestea, ne arătăm disponibilitatea și dorința de a onora invitația Oțelului cu prima ocazie care se va ivi în calendarul competițional”, este anunțul clubului Rapid Ghidighici.

Ca o ironie, se anunta si ca “Formația noastră își va continua pregătirea după programul stabilit de antrenorul Ionuț Badea.”

Da mai departe:


Comenteaza:

Continutul site-ului agentiadeinformatii.ro este protejat potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Folosirea continutului fara aprobarea scrisa a proprietarului acestui site se pedepseste conform dispozitiilor legale in vigoare.

Copyright © 2018 · Agentia de informatii · Toate drepturile rezervate