Home » Important, Ochiul Soacrei » Parcul Industrial Galați n-a dat Bac-ul la română

Parcul Industrial Galați n-a dat Bac-ul la română

logo-150x124Parcul Industrial Galați postează ultimele noutăți pe întelesul tuturor naționalităților conlocuitoare. Aceasta ar putea fi explicația pentru care un material atât de mic are un număr important de greșeli gramaticale. Ar mai putea fi vorba de un concurs în cadrul căruia cititorii trebuie să găsească numărul corect de greșeli. Iată textul cu pricina, ce poate fi găsit ”în original” AICI : “Mediul de afaceri gălățean sa bucurat de vizita a reprezentanți din 3 țări diferite în ultima perioada. La masa întâlnirii au stat de o parte reprezentanții autorităților locale și reprezentanții mediului de afaceri local, printre care și Parcul Industrial pregătit pentru a primi investitorii, iar de cealaltă parte au stat în decursul unei luni reprezentanți ai mediului de afaceri din Belarus, Egipt și China.”

Premiul îl va lua tot cel care a conceput acest text și care e plătit din bani publici, SC Industrial Parc SRL fiind societate susținută financiar și aparținând Primăriei Municipiului Galați.

Da mai departe:


Comenteaza:

Continutul site-ului agentiadeinformatii.ro este protejat potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Folosirea continutului fara aprobarea scrisa a proprietarului acestui site se pedepseste conform dispozitiilor legale in vigoare.

Copyright © 2018 · Agentia de informatii · Toate drepturile rezervate