Home » Economie, Important » Premianții asigurărilor din Galați

Premianții asigurărilor din Galați

Broker asigurariGala Premiilor Pieței Asigurărilor acordate de către Revista de specialitate PRIMM – Asigurări&Pensii, aflată la a XV-a ediție este un eveniment de tradiție, marcă si tinuta, care aduce, de 15 ani, recunoastere acestei industrii și recompensează performanța, eficiența și calitatea în asigurări din România. Ceremonia acordării premiilor pe cele 8 Euroregiuni ale României a avut loc la Hotelul Radisson din Bucuresti, pe 25 martie 2015. Cu această ocazie, s-au acordat Diplome sucursalelor și agențiilor companiilor aflate pe primele 5 locuri în Topurile Județene de asigurări generale, de viață și brokeraj de asigurări.

Premianții județului Galați pe brokeraj au fost: Locul 1 – Safety Broker, Locul 2 – Destine Broker și Locul 3 – Daw Management, iar la sucursalele companiilor de asigurări premiantele au fost: Locul 1 – Carpatica Asig, Locul 2 – Omniasig Vig, iar locul 3 – Asirom Vig.

Pentru o companie de asigurări sau de brokeraj în asigurări, obținerea unui premiu în cadrul Galei Premiilor Pieței Asigurărilor reprezintă o poziționare distinctă în piața asigurărilor și o dovadă palpabilă pentru clienți că acea companie le oferă produse speciale.

Da mai departe:


Comenteaza:

Continutul site-ului agentiadeinformatii.ro este protejat potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Folosirea continutului fara aprobarea scrisa a proprietarului acestui site se pedepseste conform dispozitiilor legale in vigoare.

Copyright © 2018 · Agentia de informatii · Toate drepturile rezervate