Home » Economie, Important » Primaria Galati sare cu ajutorul de minimis pentru „locatarii” Parcului Industrial

Primaria Galati sare cu ajutorul de minimis pentru „locatarii” Parcului Industrial

agentia-de-informatii-patrat resizeBugetul schemei de minimis va fi de 1.900.000 lei fiind preconizat a indestula un numar maxim de 50 de beneficiari.

Pot beneficia de masurile de ajutor de minimis puse la bataie de Primaria Galati  intreprinderile, indiferent de forma juridica de organizare, care indeplinesc urmatoarele conditii:

a) Isi desfasoara activitatea intr-un parc industrial cu titlul acordat conform legii;

b) Desfasoara activitate economica;

c) Nu au primit ajutoare de minimis pe o perioada de 3 ani fiscali consecutiv, anul in curs si 2 ani anteriori sau, daca au primit ajutoare de minimis in aceasta perioada, acestea cumulate nu depasesc plafonul echivalent in lei a 200.000 euro, respectiv 100.000 euro in cazul intreprinderilor care desfasoara activitate in domeniul transportului rutier,indiferent de sursa de finantare;

d) Prezinta un studiu de fezabilitate /plan de investitii pentru care se solicita finantarea, cu evidentierea cheltuielilor eligibile;

e) Nu intra in categoria ,,intreprinderilor in dificultate”;

f) Nu a fost emisa impotriva lor o decizie de recuperare a unui ajutor de stat sau, in cazul in care o asemenea decizie a fost emisa , aceasta a fost executata si creanta a fost integral recuperata.

Ajutorul de minimis acordat intreprinderilor eligibile consta in:

a) Scutire de la plata impozitului pe terenuri ,corespunzator terenului aferent parcului industrial;

b) Scutire de la plata impozitului pe cladiri, corespunzator cladirilor care fac parte din infrastructura parcului industrial;

c) Scutiri de la plata oricaror taxe datorate bugetului local pentru eliberarea oricaror certificate de urbanism, autorizatii de construire si/sau autorizatii de desfiintare de constructii pentru terenurile si cladirile din infrastructura parcului, ce fac parte integranta din parcul industrial.

Da mai departe:


Comenteaza:

Continutul site-ului agentiadeinformatii.ro este protejat potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Folosirea continutului fara aprobarea scrisa a proprietarului acestui site se pedepseste conform dispozitiilor legale in vigoare.

Copyright © 2018 · Agentia de informatii · Toate drepturile rezervate