Home » Important, Sport » Școala federală de antrenori se mută la Galați pentru o zi

Școala federală de antrenori se mută la Galați pentru o zi

antrenoriAntrenorii de fotbal care dețin licenţă UEFA A şi B din judeţele Suceava, Botoşani, Harghita, Neamţ, Iaşi, Covasna, Bacău, Vaslui, Vrancea şi Galaţi  se vor reuni la Galați, pe 20 ianuarie 2014, pentru a participa la cursurile organizate de Şcoala Federală de Antrenori. Evenimentul este organizat în cadrul conferinței anuale a antrenorilor ce are ca scop organizarea de cursuri în scopul perfecționării și reînnoirii licenţelor UEFA B şi A.

Întalnirea are loc începând cu ora 09:00 la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, Universitatea „Dunărea de  Jos Galaţi”. Persoana de contact este Aurel Drăgan, iar tematica cursurilor este următoarea: Aurel Drăgan – ”Selecţie. Metode şi mijloace la copii de 6 -10 ani”; Şcoala Ajax  perioada 15 – 18 ani, Gines Melendez Sotos – „Secretele fotbalului spaniol”; Darcy Norman (ex. Bayern Munchen) –„Încălzirea în fotbalul de performanţă”; Noua schemă UEFA.

Prezenţa la acest curs este obligatorie căci nereînnoirea licenţei atrage după sine pierderea dreptului de a sta pe banca tehnică, conform statutului antrenorului.

Da mai departe:


Comenteaza:

Continutul site-ului agentiadeinformatii.ro este protejat potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Folosirea continutului fara aprobarea scrisa a proprietarului acestui site se pedepseste conform dispozitiilor legale in vigoare.

Copyright © 2018 · Agentia de informatii · Toate drepturile rezervate