Home » Finantari UE » Site dedicat granturilor norvegiene vs seminarii agasante

Site dedicat granturilor norvegiene vs seminarii agasante

-norv_mediumDupă numai o săptămână de la vizita la Galați a ambasadoarei Norvegiei,  H.E. Tove Bruvik Westberg, Ministerul Fondurilor Europene a lansat pagina oficială a granturilor SEE & norvegiene, www.eeagrants.ro, instrument de informare despre finanţările alocate României pentru perioada 2009-2014.

Pe pagina de web www.eeagrants.ro vizitatorii pot afla informaţii despre programele prin care sunt acordate granturile SEE & norvegiene, domeniile în care pot fi implementate proiecte, apelurile de proiecte. România beneficiază de granturi SEE & norvegiene în valoare de aproximativ 306 milioane de euro în perioada 2009-2014, iar scopul acestor finanţări este reducerea disparităților sociale şi economice în Spațiul Economic European și întărirea relaţiilor bilaterale dintre statele donatoare şi cele beneficiare.

Deși finanțările acordate de Norvegia au fost principalul motiv pentru care mai mulți oameni de afaceri au fost prezenți la seminarul organizat la Galați, unde a fost prezentă și Excelența Sa   Tove Bruvik Westberg, despre acest subiect s-a vorbit puțin și doar spre sfârșitul acestui eveniment. Deși . majoritatea timpului alocat acestui eveniment a fost acaparat de moderatoarea întâlnirii, Luminița Oprea, care a reușit să irite oamenii de afaceri prezenți cu lecțiile de răspundere socială corporatistă (CSR) ”predate” ca la grădiniță.  Așadar, cei interesați pot acum să afle totul despre finanțările oferite de Norvegia de pe site-ul dedicat acestor granturi, fără a fi siliți să participe la seminarii iritante.

Da mai departe:


Comenteaza:

Continutul site-ului agentiadeinformatii.ro este protejat potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Folosirea continutului fara aprobarea scrisa a proprietarului acestui site se pedepseste conform dispozitiilor legale in vigoare.

Copyright © 2018 · Agentia de informatii · Toate drepturile rezervate