Home » Important, Politica si Administratie » Subprefectul de Galaţi a fost înlocuit cu directorul Direcției Agricole

Subprefectul de Galaţi a fost înlocuit cu directorul Direcției Agricole

agentia pt informatii facebook2 Numită în funcția de subprefect cu mai puțin de o lună în urmă, adică pe 19 martie 2014, Iuliana Constantinescu a fost deja schimbată. Permutarea a avut loc în ședința de Guvern de miercuri, 16 aprilie 2014, când s-a hotărât înlocuirea acesteia cu Daniel Răzvan Olaru, directorul executiv al Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Galaţi.

Atât Iuliana Constantinescu cât şi Daniel Răzvan Olaru sunt susținuți de Partidul Conservator, schimbarea fiind făcută la solicitarea acestui partid. Iuliana Constantinescu îl înlocuise pe Gabriel Panaitescu, care a avut susţinerea PNL.
În aceeași ședință de Guvern, executivul a decis numirea de noi subprefecţi la Bacău şi Galaţi. Constantin Toma a fost numit subprefect al judeţului Bacău, iar Răzvan Daniel Olaru a fost desemnat ca subprefect al judeţului Galaţi.

Da mai departe:


Comenteaza:

Continutul site-ului agentiadeinformatii.ro este protejat potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Folosirea continutului fara aprobarea scrisa a proprietarului acestui site se pedepseste conform dispozitiilor legale in vigoare.

Copyright © 2018 · Agentia de informatii · Toate drepturile rezervate