Home » Important, Sport » Superkombat: Expunere internațională uriașă pentru Galați! Vom ști să profităm?

Superkombat: Expunere internațională uriașă pentru Galați! Vom ști să profităm?

SKMarea finală a circuitului Superkombat, programată să se desfășoare la Galați, pe 21 decembrie,  va fi transmisă în direct în aproximativ 100 de țări. Preşedintele Superkombat, Eduard Irimia, a declarat: “Va fi o premieră absolută, practic, de la New York şi până la Melbourne, în Australia, toată lumea va putea vedea la televizor o gală produsă în ţara noastră. Expunerea va fi uriaşă”. Pe lângă sportivii care vor reprezenta România, Cătălin Moroşanu, Andrei Stoica, Raul Cătinaş, Bogdan Stoica, Benjamin Adegbuyi şi Alexandru Lungu vor mai fi prezenți sportivi din 12 țări.

Deși multe orașe râvnesc să obțină statutul de gazdă pentru un eveniment de acest gen, care conferă oportunități nebănuite, noi am reușit să obținem acest privilegiu. E clar ca primarul Marius Stan e de vină. Pentru asta va suporta consecințele faptelor sale, căci va fi aspru criticat de opoziția din toate domeniile, nu doar de cea din zona politicului. Indiferent de critici, amplitudinea expunerii mediatice va avea ca efect  încet, dar sigur, ca România să-și amintească că există Galațiul și că urbea noastră continuă  să trăiască chiar dacă moare combinatul siderurgic, iar pe plan internațional să se audă de Galați și în alte medii în afară de cel naval.  Această gală, dar și alte evenimente de același calibru pot pune din nou Galațiul pe harta lumii astfel încât să devină din ce în ce mai atractiv din punct de vedere geopolitic.

 

Până atunci, e bine de știut că tichetele se pot cumpăra, începând de sâmbătă, 30 noiembrie, din magazinele Orange, Vodafone și  Domo, dar şi  pe internet de pe site-ul eventim.ro. Prețurile biletelor se împart în două categorii, de 50 de lei și de 70 de lei, iar în zilele de 30 noiembrie şi 1 decembrie, acestea vor fi mai ieftine cu 20 de lei. În cele două zile, gălățenii vor putea achiziţiona tichete la preţ redus numai de la biroul de informaţii al Shopping City Galaţi.

 

Da mai departe:


Comenteaza:

Continutul site-ului agentiadeinformatii.ro este protejat potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Folosirea continutului fara aprobarea scrisa a proprietarului acestui site se pedepseste conform dispozitiilor legale in vigoare.

Copyright © 2018 · Agentia de informatii · Toate drepturile rezervate