Home » Important, Sport » Suporterii si-au propus sa coloreze stadioanele pe care joaca Otelul Galati

Suporterii si-au propus sa coloreze stadioanele pe care joaca Otelul Galati

ros-alb-albastru_resize     Satui sa tot ii reaminteasca primarului – mijlocas de promisiunile din campania electorala privind stadionul, suporterii echipei Otelul Galati s-au hotarat sa coloreze, cel putin iarna asta, toate stadioanele pe care va juca Otelul. Inspirati de galeriile altor tari (vezi foto Polonia), cativa suporteri intitatori ai Otelului Galati doresc sa convinga galeria sa achizitioneze fesuri si fulare in culorile clubului, un meci in perioada iernii urmand sa fie sustinut de sute si mii de suporteri colorati la fel.

     Pretul unui fular este de 25 de lei, iar al unei caciuli este de 12 lei, trasportul si incalzirea urechilor fiind incluse în pret.  Se acorda reduceri pentru suporterii care doresc setul intreg, fes + fular, pentru varianta 2 in 1 pretul fiind de doar 32 de lei. Plata se face cu un avans de minim 50% din valoare, restul plătindu-se la ridicarea produselor. Pentru comenzi gasiti detaliile pe site-ul suporterilor Otelului, www.dunareabatrana.ro.

Da mai departe:


Comenteaza:

Continutul site-ului agentiadeinformatii.ro este protejat potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Folosirea continutului fara aprobarea scrisa a proprietarului acestui site se pedepseste conform dispozitiilor legale in vigoare.

Copyright © 2018 · Agentia de informatii · Toate drepturile rezervate