Home » Important, Relax » Ţi-ai luat bilet la concertul lui AndréRieu? Dacă nu, ajută acum!

Ţi-ai luat bilet la concertul lui AndréRieu? Dacă nu, ajută acum!

andrePersoanelor cu deficienţe de vedere vor avea ocazia să participe la concertul lui André Rieu gratie parteneriatului între InfoCons şi Laishoo International Development & Consulting SRL care va oferi cu titlu gratuit, ca invitaţie, 5 bilete la unul dintre concertele André Rieu de la Bucureşti, pentru fiecare 100 bilete vândute. Biletele pot fi achizionate de pe site-ul www.eventim.ro.  ”Sub egida Campaniei „ Şi eu sunt cetăţean european şi am drepturi!” demarată de Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România- InfoCons, dăm o şansă tuturor, printr-o 9atitudine pentru cultura persoanelor cu deficienţe de vedere”, se arată în comunicatul Asociaţiei.
Născut în Maastricht, Olanda, într-o familie de muzicieni, André Rieu este cel mai de succes violonist din lume şi cel mai bine vândut muzician clasic din toate timpurile. Deţine cea mai mare orchestră privată din lume şi a vândut mai mult de 40 de milioane de albume şi DVD-uri. Lansarea sa internaţională a venit în 1994 cu CD-ul “Strauss & Co”. De atunci, a primit mai mult de 400 Platinum şi 171 de Gold Awards. În concertele sale, interpreteaza cele mai frumoase valsuri de Johann Strauß sau Franz Lehár, hit-uri de renume mondial din musicaluri şi filme, cele mai iubite arii de operă si operetă, precum şi muzică populară din toate decadele. André a fost denumit “Regele Valsului”. În concertele sale, André cântă la vioară, dirijează orchestra lui şi este un “conférencier” fermecător, care va interacţiona cu publicul după fiecare piesă. André cântă la o vioară construită de Stradivarius in 1732. “Îmi place acest instrument. Îmi aminteşte de cantareata de opera Maria Callas – foarte pasionala”, a declarat artistul.

Da mai departe:


Comenteaza:

Continutul site-ului agentiadeinformatii.ro este protejat potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Folosirea continutului fara aprobarea scrisa a proprietarului acestui site se pedepseste conform dispozitiilor legale in vigoare.

Copyright © 2018 · Agentia de informatii · Toate drepturile rezervate