Home » Important, Regional » Votează pentru bicicleală la Galați! Votează pentru ROTABIKE!

Votează pentru bicicleală la Galați! Votează pentru ROTABIKE!

biciclisti_resizeLa inițiativa ONG-ului Rotaract Galați,  proiectul ROTABIKE și-a propus să transforme Galațiul într-un oraș-pionier în România, în privința transportului urban cu bicicleta. Pentru a putea reuși, acest proiect a fost inscris, pentru a obtine finanțare, pe www.taraluiandrei.ro , acest site fiind la rândul său un proiect de responsabilitate socială al Petrom prin care sunt finanțate proiecte votate de către cei care le susțin și le consideră viabile pentru comunitatea lor. De aceea, gălățenii care cred și doresc ca acest proiect să se realizeze, sunt invitați să se înscrie și să voteze. ” Hai sa arătăm că se poate!!! ROTABIKE transformă Galați-ul într-o mică Copenhaga. Vă rugăm să ne acordați votul vostru pe net, pentru a aduce la Galați peste 2000 de rastele de biciclete, pentru peste 6000 de cicliști. Ce ziceți? Ne trebuie cât mai multe voturi la link-ul de mai jos. Vă faceți cont pe www.taraluiandrei.ro/user/inregistrare, apoi ne votați aici: http://www.taraluiandrei.ro/idei-din-tla/proiect-rotabike-id-813-cmsid-65 Eu zic că și la Galați terminăm cu “nu se poate”. BA SE POATE!”, îndeamnă pe Facebook, inițiatorul și responsabilul cu acest proiect, Gregor Teodorescu.

Proiectul este descris în amănunt pe taraluiandrei.ro,  prezentarea fiind cât se poate de mobilizatoare ”imaginați-vă că în fiecare dimineață peste 6000 de elevi merg tacticos spre liceu cu bicicleta. Această imagine seamănă foarte mult, alături de cea a celor câteva sute de biciclete legate lângă terenul de sport, cu imaginea orașelor și liceelor din alte țări. ROTABIKE este și despre părinții dar și despre tinerii care doresc să-și creeze propriul oraș, după propriile dorințe. Fie că este vorba de un aer mai puțin poluat sau un trafic mai sigur pentru școlari, fie că este vorba de propria sănătate sau pur și simplu de o economie de bani, mersul la școală cu bicicleta este cea mai buna opțiune .…. Prin proiect ne dorim să punem la dispoziția tuturor elevilor rastelele de care au nevoie pentru a-și asigura bicicleta, în toate liceele din Galați. Vom monta peste 2000 de rastele unde se vor putea parca peste 6000 de biciclete. Vom desfasura o campanie ampla de educare a elevilor, cu privire la regulile de circulație, conduita în trafic și riscurile existente. Vom face acest lucru si cu ajutorul broșurilor validate de Poliția Română. Vom derula o campanie de constientizare a conducătorilor auto cu privire la cei care le sunt colegi de trafic – cicliștii. Vom dezvolta portalul web al cicliștilor din Galați. Și va fi doar primul pas”.

Da mai departe:


Comenteaza:

Continutul site-ului agentiadeinformatii.ro este protejat potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Folosirea continutului fara aprobarea scrisa a proprietarului acestui site se pedepseste conform dispozitiilor legale in vigoare.

Copyright © 2018 · Agentia de informatii · Toate drepturile rezervate