Informații

Budăi sacrificat de Ciocu! Urmează Firea!

Ministrul Muncii, Marius Budăi, şi-a dat demisia din funcţie. Premierul Marcel Ciolacu spune că este un gest de onoare.

Ca să bage repede sub preș mizeria care a tulburat întreaga Românie, Ciolacu la sacrificat pe Marius Budăi. 

Ciolacu mimează că este afectat de ceea ce mafia PSD știe cu certitudine de ani întregi. 

Ca și cum acum este prima oară când Ciolacu află din presă modul în care sunt tratați bătrâni la zilele patronate de apropiați ai partidului pe care îl conduce, Ciolacu alege să-l sacrifice pe Marius Budăi iar acesta vine în fața românilor și se anunță demisia. 

Comparativ cu suferința atâtor oameni demisia lui budai nu reprezintă nimic decât un alt joc în care pese de sine cu disperare de electoratul și așa rămas puțin

Premierul Marcel Ciolacu a spus, al începutul şedinţei de Guvern de joi, că a văzut prea multe situaţii care demonstrează că activitatea de îngrijire a vârstnicilor a devenit „o afacere” în care se urmăreşte profitul cu orice preţ, chiar şi prin „suferinţe crunte provocate seniorilor noştri”.

„Am văzut dezvăluiri ale presei care denotă că nu mai există niciun gram de empatie, de compasiune. Aşa ceva se va sfârşi, oricât de multe şi de dure schimbări va trebui să facem. Am avut azi dimineaţă o discuţie cu domnul Ministru al Muncii, Marius Budăi, care m-a anunţat despre decizia de a-şi da demisia la finalul acestei şedinţe. Este un gest de onoare pentru care îi mulţumesc şi sunt convins că aceasta este reacţia firească a unui decident politic”, a afirmat premierul.

Back to top button