Informații

Apel către români: Este timpul să ne ridicăm și să cerem mai mult de la politicieni!

România – o țară cu un potențial uriaș, se îneacă într-o mlaștină politică, unde guvernarea PSD și PNL, sub conducerea lui Marcel Ciolacu, au creat un spectacol jenant.

Marcel Ciolacu, premierul României care ar trebui să fie un exemplu de integritate și leadership, este mai degrabă un pion într-un joc murdar.

Economia românească e în derivă, iar deciziile luate par să fie mai mult în favoarea unor interese obscure decât în beneficiul românilor.

Și nu, nu mă opresc aici. Nicolae Ciucă, Klaus Iohannis, Cătălin Drulă și care au fost votați în repetate rânduri de români sunt mai degrabă figuri decorative într-un teatru al absurdului.

România – țară bogată și plină de potențial, este ținută ostatică de o clasă politică care pare să fi uitat de ce a fost aleasă acolo. Este timpul ca românii să spună „GATA!”. Este timpul pentru o schimbare reală, pentru oameni care chiar să dea doi bani pe viitorul acestei țări.

Nu putem să stăm și să privim cum țara este condusă de oameni care par să fie mai interesați de propriile buzunare decât de bunăstarea cetățenilor. Este timpul să ne ridicăm și să cerem mai mult. Este timpul să cerem integritate, onestitate și respect față de valorile care ar trebui să definească această națiune.

Radu Delia

Delia Radu este o jurnalistă cunoscută pentru contribuția sa în domeniul investigațiilor jurnalistice și pentru obiectivitatea sa în acoperirea știrilor. Absolvind Facultatea de Jurnalism și Comunicare Publică în anul 2010, Delia și-a început cariera în media, iar acum ocupă poziția de editor al portalului "Agenția de Informații".
Back to top button