Informații

AUR crește zilnic în sondaje.

Partidul AUR, aflat în opoziție, a înregistrat cea mai mare creștere în sondajele Inscop în perioada iunie 2021 – iunie 2023, în timp ce PNL, aflat la guvernare în toată această perioadă, a suferit cea mai drastică scădere, potrivit datelor prezentate de Remus Ștefureac, directorul institutului de sondare.

AUR, aflat mereu în opoziție în această perioadă, deși a avut o evoluție foarte sinuoasă, crește 6 procente în ultimii doi ani, de la 14,2% în iunie 2021 la 20,1% în iunie 2022). În ultima jumătate de an, AUR înregistrează o creștere relativ constantă a intenției de vot.

În timp ce USR, PSD și PNL se prăbușesc în sondaje, AUR se pregătește pentru preluarea primului loc în intenția de vot a românilor, în contextul alegerilor din anul 2024. Odată cu preluarea postului de premier de către Marcel Ciolacu, PSD începe să se erodeze serios. Marcel Ciolacu este un lider slab cu o pregătire intelectuală precară, fapt ce se observă și în măsurile economice falimentare promovate de guvernarea PSD.

Radu Delia

Delia Radu este o jurnalistă cunoscută pentru contribuția sa în domeniul investigațiilor jurnalistice și pentru obiectivitatea sa în acoperirea știrilor. Absolvind Facultatea de Jurnalism și Comunicare Publică în anul 2010, Delia și-a început cariera în media, iar acum ocupă poziția de editor al portalului "Agenția de Informații".
Back to top button