Informații

Cine este judecătoarea Cristina Mazilu, care nu poate justifica 6 mil. de euro 

Agenția Națională de Integritate acuză o judecătoare de la Tribunalul București că ar avea o avere nejustificată de peste 30 de milioane de lei (aproximativ 6 milioane de euro). Este vorba de Cristina-Gabriela Mazilu, care a mai fost judecătoare în cadrul Judecătoriei Sector 4.

Judecătorea Tribunalului Bucureşti a avut calitatea de suspectă în Dosarul mafiei bancare. Este acelaşi dosar în care apare numele cuscrului fostului preşedinte Traian Băsescu, Bebe Ionescu, cel care este artizanul firmelor care nu au mai restituit zecile de milioane de euro la BRD. În acelaşi act se arată că soţul ei, sau fostul soț, Aparaschivei Cristian Relu, era mâna dreaptă a omului de afaceri Remus Truică, cel care este şi naş al judecătorului amintit.

Lumea Justitiei a dezvăluit despre jaful de la BRD si implicarea judecatoarei Cristina Gabriela Mazilu, și spunea că aceste „tunuri” s-au dat cu ajutorul unor clienți-sageata, cu care judecatoarea si fostul ei sot se petrecea prin vacante în statiuni de lux precum Valgardena – Italia.

În 2019, dosarul cu fraudele de la Grupul BRD Dorobanti, estimate de BRD la circa 53 milioane de euro (prejudiciu) declinat de la DIICOT, se afla în lucru la Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie din cadrul PICCJ, din pricina implicării judecatoarei Cristina Gabriela Mazilu.

În declaratia de avere pe acest an, judecătoarea nu are nimic, în afara de veniturile salariale și de un credit de 150.000 de euro.

Back to top button