Informații

Ciolacu a câștigat. Firea a demisionat.

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a demisionat din funcția de ministru al Familiei. Decizia acesteia vine după dezvăluirile din scandalul privind „azilele groazei”. 

Gabriela Firea a demisionat vineri din funcția de ministru al Familiei în urma unei discuții avute cu premierul Marcel Ciolacu. Imediat după demisie, Firea a postat un mesaj pe Facebook în care se declară victima unui linșaj mediatic menit să-i împiedice candidatura la Primăria Capitalei. În același mesaj o apără pe prietena sa, Ligia Enache și pe sora sa. 

Marcel Ciolacu a câștigat prima bătălie în cursa pentru vârful politicilor PSD, candidatura pentru Președinția României. 

Gabriela firea se recunoaște învinsă de Marcel Ciolacu: 

„Plec pentru ca premierul să poată lucra în liniște proiectele economice și sociale bune pentru români, la fel miniștrii PSD și PNL, să-și poată prezenta munca. Scopul nu era doar să plec din Guvern. Conduc ministerul cu cel mai mic buget și m-am luptat, uneori, inclusiv cu cei care trebuiau să mă ajute pentru toate proiectele realizate, cu mare chin, într-un an și jumătate”, susține Firea.

Back to top button