Informații

Ciolacu acceptă microbuzele donate de Budapesta, dar refuză donația AUR pentru elevii români

Președintele AUR acuză guvernul Ciolacu de discriminare față de elevii români și de distrugerea Deltei Dunării. Președintele AUR, George Simion, afirmă că guvernul Ciolacu acceptă ca guvernul Ungariei să trimită 38 de microbuze Ford Transit pentru școlile cu predare în limba maghiară, dar refuză cele 20 de microbuze ale AUR pentru elevii români.

De asemenea, președintele AUR atrage atenția asupra distrugerii Deltei Dunării prin decizia de dublare a cantităților de cereale ucrainene prin porturile românești, porturi la care fermierii români nu prea mai au acces din cauza clasei politice trădătoare de țară.

„Guvernul maghiar trimite 38 de microbuze Ford Transit pentru instituțiile de învățământ din România cu predare în limba maghiară. Este un guvern care acționează în interesul cetățenilor maghiari de pretutindeni. În același timp, Guvernul Ciolacu nu vrea să accepte donația de 20 de microbuze Ford Transit pe care AUR o face pentru instituțiile de învățământ din România. Chiar niște domni de la USR ne-au spus că au toate instituțiile de învățământ microbuze

Radu Delia

Delia Radu este o jurnalistă cunoscută pentru contribuția sa în domeniul investigațiilor jurnalistice și pentru obiectivitatea sa în acoperirea știrilor. Absolvind Facultatea de Jurnalism și Comunicare Publică în anul 2010, Delia și-a început cariera în media, iar acum ocupă poziția de editor al portalului "Agenția de Informații".
Back to top button