Informații

Consultații gratuite în sediul PSD | Partidul nu cheltuie nimic, plătește românul dacă vrea să vadă

După ce AUR a lansat o caravană medicală mobilă care consulta romanii din toată țara, PSD cheamă oamenii la sediul de partid să le ofere consultații oftalmologice “gratuite” apoi le văd ochelari.

Locuitorii din sectorul 2 au beneficiat de consult oftalmologic “gratuit” din partea PSD. Au putut să își testeze și tensiunea sau glicemia.  În fotografiile pentru promovarea evenimentului, postate chiar de lideri din PSD Sector 2, un domn apare că își ia tensiunea și i se măsoară glicemia, în timp ce alte persoane primesc consult oftalmologic.

Într-o postare, din 28 iunie, asumată de PSD în colaborare cu firma Legend Optic se precizează că pentru ochelari „prețurile sunt fără concurență”, plata este în rate și fără dobândă.

„Sunt companii private care efectuează aceste consultații oftalmologice gratuit. Se vindeau ochelari dacă oamenii doreau să cumpere, nu era obligatoriu. Se puteau cumpăra în rate. Nu se cumpărau direct în sediu, se făcea o rețetă, în funcție de rețetă se cumpărau la magazin. În sediu doar se proba”, a explicat Anca Daniela Raiciu, consilier general la Primăria Capitalei din partea PSD și președinta organizației de femei a PSD Sector 2.

Practic vorbim despre o societate care obișnuiește să facă consultații ambulante pentru a-și vinde produsele mai ușor . PSD încearcă să-și facă un pic de campanie cu această ocazie.

Back to top button