Informații

Cozmin Dinu (AUR): România educată…România condusă de un profesor!

Să vorbim despre educație de ziua educației. 

De multe ori, educația este făcută de needucați. Profesorii buni sunt dați la o parte de cei care susțin partidele care guvernează România de 33 de ani. Ajung directori de scoli toți inculții și nu sunt vorbe în vânt. Avem situații cunoscute in presă care dovedesc că partidul contează mai mult decât capacitatea intelectuală. Exista profesori care nu știu tabla înmulțirii, sunt profesori care nu știu care este perioada interbelică și sunt profesori care nu fac diferența intre sinonim și antonin. Și cu toate astea, printre aceștia, găsim dascăli care au studiat și care se străduiesc să ne educe generațiile. 

Profesori cercetați pentru proxenetism.

Profesori care fac trafic de droguri.

Profesori cercetați pentru viol.

Profesori cu probleme psihice.

Profesori care iau șpăgi și care fac meditatii cu elevii doar pentru a îi trece clasa. 

Investițiile in scoli cu firmele de casă ale PSD-ului și PNL-ului sunt obligatorii iar directorii care nu se supun, sunt schimbați imediat.

Inspectoratele școlare sunt niște mușuroaie pline de soții, amante, fiice si nepoate ale oligarhilor politici locali. Aceștia ii tratează pe profesorii de elită cu dispreț si nu de putine ori aceștia aleg să plece din învățământ. 

Școala are nevoie de dascăli buni, copiii romanilor merită o educație care sa fructifice moștenirea intelectualității romanilor. Educația nu are nevoie de PSD sau PNL! 

Back to top button