Informații

Cozmin Dinu: “Propaganda” AUR devine insuportabilă pentru PSD și PNL! 

În ultima perioadă găsim peste tot o mulțime de opinii politice care acuză AUR de propagandă politică. Se vorbește despre cum AUR mituiește oamenii cu caravane medicale și microbuze pentru elevi. În concepția politicienilor de la PSD, PNL, USR, UDMR și celelalte partide care au înflorit din sămânță celor menționate, AUR mituiești populația oferindu-le acces la servicii medicale acolo unde ei au închis spitalele sau unde oamenii nu au mai văzut un doctor de zeci de ani. Dacă un consult medical care poate să salveze viața unui om reprezintă pentru oligarhia politică mită iar acest lucru nu trebuie să se întâmple, înseamnă că sunteți criminali. 

Dacă donarea a 20 de microbuze școlare în satele și comunele unde copiii au nevoie de ele ca să ajungă la școală reprezintă o altă formă prin care AUR îi mituiește pe romani, cum se cheamă faptul că din aceleași subvenții din care AUR a făcut un spital mobil doar că mult mai mari pentru PSD și PNL, se plătesc televiziunile pentru a lăuda nimicurile și pentru a ascunde mizeriile pe care aceste partide le fac romanilor? Cum se cheamă faptul că sunt finanțate cu sute de mii de euro pe YouTube, Facebook și Google, minciunile voastre? 

Dacă AUR face propagandă, faceți si voi! 

Faceți un spital din banii primiți pentru partide, dotați școlile, ajutați centrale pentru copii și bătrâni! AUR nu o să vă acuze de propagandă dacă întoarceți banii românilor. 


Back to top button