Informații

Emil Boc, UNTOLD – drogurile de partid și de stat


ANCHETE

Emil Boc, UNTOLD – drogurile de partid și de stat 

 Andrei Marin Send an email20 de ore în urmă

 4.740 

În urma festivalului UNTOLD a apărut o mare dezbatere în societatea românească privind consumul de droguri și pericolele la care sunt expuși tinerii. Odată cu digitalizarea și apariția festivalurilor după anii 2000 a început și apariția traficului de droguri pe scară largă în România. Dacă după Revoluție România era doar o țară de tranzit pentru heroină și alte opioide extrem de puternice, încet încet pe piața românească au intrat și cocaina, amfetamina (speed), ketamina, metaamfetamina, GHB(drogul violului), 2C-B, LSD(timbre), etnobotanicele(”legale”șoricioaică, spice gold, pure magic, mefedronă, mexicană etc.), MDMA și pastilele ecstasy. 

În anul 1998 își făcea simțită prezența pe plaiurile mioritice cultura muzicii electronice, odată cu deschiderea clubului Studio Martin din București. Istoria acestui club se confundă cu undergroundul electronic românesc. Dacă în acele vremuri muzica electronică era ascultată de foarte puțini oameni, în special cei care aveau contact cu Occidentul. Oameni care aveau o cultură muzicală. Prin 2005 au început să fie importate modelele nocive din Occident, tip Love Parade, festivaluri de masă sau petrecerile pentru cocalari(oameni care nu înțeleg cultura muzicală și riscurile care vin odată cu consumul de droguri), unde putea lua parte și cel sărac și cel bogat. 

Problema introducerii acestui tip de petreceri în România a fost speculat de oamenii de afaceri și de politicienii corupți ai statului român, iar odată cu amploarea fenomenului a crescut și consumul de droguri. După cum observați aceste festivaluri nu țin 8/10 ore cât ține o petrecere normală ci se întinde pe zile întregi, iar pentru a ține tinerii treji și pentru a-i forța să consume alcool s-au alte produse comerciale, apare și latura întunecată, traficul și consumul de droguri la scară largă. 

Emil Boc, UNTOLD – drogurile de partid și de stat

În câștig nu e traficantul de droguri care face ceva bani într-o seară la UNTOLD, asta dacă scapa pentru moment de DIICOT, ci organizatorul evenimentului și mafia imobiliară din spatele lui Emil Boc. 

Emil Boc i-a semnat lui Bogdan Buta, patronul Untold, cu doar câteva zile înainte de începerea festivalului, autorizația de “comerț stradal” pentru “manifestația publică”, festivalul ce a luat mințile tinerilor din România. Orașul nu prea câștigă nimic, ci mafia imobiliară care îl păpușează pe Boc din umbră. Hotelurile Clujului sunt pline, iar unii festivalieri sunt dispuși să plăteacă mii de euro pentru cazare, bani care ajung în buzunarele oamenilor de afaceri, nu în ale administrației locale. Bogdan Buta face peste 12 milioane de euro din eveniment, iar Clujul îi este pus la dispoziție pe bani de nimic. 

Mai nou, Boc și șefii UNTOLD au decis să aducă pe scenă și cântăreți de muzică trap. Muzica trap încurajează consumul de droguri în rândul tinerilor prin definiție. Trap este un subgen al muzicii hip hop care a luat naștere în sudul Statelor Unite în anii ’90. Genul își trage numele de la termenul de argou din Atlanta „trap house”, o casă folosită exclusiv pentru a vinde droguri. Singurii pierzători din acest scam sunt tinerii încurajați să consume droguri și să piardă nopțile pe Cluj Arena.

Emil Boc și Agenția Națională Antidrog la UNTOLD


Emil Boc nu este la prima acțiune de acest gen. Boc este părintele etnobotanicelor, droguri care au distrus vieți și familii. Etnobotanicele au pătruns violent în lista aperitivelor toxice promovate de regimul distrofic Băsescu Traian, Elena Udrea, EBA și Emil Boc, droguri ce au consolidat lista „E-urilor” din alimentația zilnică a românilor.  

Daca până la sfârșitul lui 2009, campania de colectare a votului depindea exclusiv de forța financiară a partidului stat, pâna în 2023, se conturează o metodă mult mai eficientă și ceva mai ieftină. Dependența de droguri, promovată și susținută de trupa degeneraților liberali, Boc, Gorghiu, Bode, Predoiu, Hellvig, crește exponențial pe întreg teritoriul României de la an la an prin intermediul festivalurilor de tip UNTOLD. Minorii care cad astăzi în plasa morții albe vor deveni cetățeni cu drept de vot în 2024 sau în 2028. Substanțele halucinogene pot face diferența necesară menținerii unui procent rezonabil pentru partidul stat PSD/PNL, aflat într-o vizibilă pierdere de popularitate, la fel ca în perioada decăderii PD-L.

Alina Gorghiu, ministrul Justiției la UNTOLD

Operațiunea „cash pentru partid” a depășit cu mult limitele paroxismului, de la racolări și amenințări, dosare penale cu dedicație prefabricate de poliția politică din subordinea lui Klaus Iohannis, până la generalizarea fenomenului infracțional absolut. Operațiuni speciale coordonate de servicii și personaje speciale.

Ravanelli Florin Oiță, zis Rava, în vârstă de 21 de ani, din București, este cunoscut în rândul adolescenților români ca interpret de muzică trap. Prezent pe scena UNTOLD acesta a interpretat diferite piese cu mesaje ce îndeamnă tinerii să consume droguri. În același timp, potrivit unor surse judiciare, Rava este și o veche cunoștință a polițiștilor antidrog, specializați în combaterea criminalității organizate.

https://youtube.com/watch?v=2dsDhZbazxQ%3Ffeature%3Doembed

DIICOT, instituție parazit într-un stat capturat de o clasă politică mafiotă

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism cunoscută generic ca DIICOT este o instituție parazit a statului român care își justifică existența prin anchetarea grupărilor criminale de pe teritoriul României. De ce spunem că este o instituție parazit? Pentru că procurorii DIICOT sunt preocupați de efecte, nu de cauze. Cauza primordială a traficului de droguri pe teritoriul României este generată de lipsa controlului asupra frontierelor. Ați observat cu toții că la UNTOLD au fost prinși zeci de traficanți de droguri. 


CITIȚI MATERIALUL COMPLET PE:

https://anchetatorii.ro/2023/08/08/emil-boc-untold-drogurile-de-partid-si-de-stat/

Back to top button