Informații

„Furtuna înainte de furtună” amenință Viktor Orbán după întâlnirea cu Marcel Ciolacu

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a ajuns, miercuri după-amiază, la Băile Tuşnad, unde va participa la Universitatea de Vară „Tusvanyos”. Într-o fotografie pe care a postat-o pe pagina sa oficială de Facebook, Viktor Orban apare cum îndepărtează, folosindu-se de o coadă de mătură, apa de pe unul din corturile instalate în zona în care se desfăşoară Universitatea de Vară

Mesajul postat pe fotografie este „Vihar előtti vihar”, în traducere „Furtuna înainte de furtună”.

În cadrul vizitei private pe care o efectuează în România, Viktor Orban s-a întâlnit, miercuri, la Bucureşti cu premierul Marcel Ciolacu, fiind discutate chestiuni legate de relaţiile bilaterale.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a postat pe pagina de Facebook o fotografie în care apare alături de cei doi premieri, dar şi de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, precizând că Viktor Orban a venit în Bucureşti la invitaţia lui Marcel Ciolacu. 

„Miercuri m-am întâlnit la Bucureşti cu prim-miniştrii Marcel Ciolacu şi Viktor Orbán. În cadrul unei întâlniri informale, am discutat despre relaţiile bilaterale, proiecte comune, investiţii şi despre aderarea României la spaţiul Schengen. Viktor Orbán a venit în Bucureşti la invitaţia premierului Marcel Ciolacu”, a scris Kelemen Hunor pe Facebook.

Back to top button