Informații

George Simion, despre operațiunea ”Sparanghel 2.0”: Ciolacu a negociat cu Scholz distrugerea sectorului construcțiilor din România 

Președintele AUR, George Simion, devoalează operațiunea ”Sparanghel 2.0” inițiată de premierul PSD Marcel Ciolacu și cancelarul german Olaf Scholz. Liderul AUR susține că Germania are nevoie de două milioane de muncitori în construcții, iar în contrapondere cu măsurile implementate de Marcel Ciolacu reiese că acesta s-a înțeles cu Olaf Scholz să livreze din România forță de muncă ieftină și calificată pentru a sprijini economia Germaniei. 

„Nemții au nevoie de două milioane de muncitori în construcții. Servitorii au executat și pun pe butuci construcțiile din România. Ce a negociat Marcel Ciolacu în schimbul vizitei pe care a avut-o la Berlin!? Se pare că prețul plătit de Marcel Ciolacu pentru câștigarea alegerilor din 2024 este distrugerea sectorului construcțiilor din România.”, a declarat președintele AUR, George Simion.

La întoarcerea din Germania, Marcel Ciolacu a început să trâmbițeze tot felul de măsuri aberante vădit antiromânești prin care încearcă să distrugă sectorul contrucțiilor, agricultura și Horeca. Prin măsurile guvernului Ciolacu de eliminare a facilităților fiscale în aceste sectoare și creterea taxelor în diferite domenii, mulți români vor fi forțați să plece în Occident deoarece nu se mai poate trăi în România cu aceste salarii de mizerie pe care le oferă sistemul patronat de PSD și PNL. Se pare că asta își dorește și Marcel Ciolacu având în vedere înțelegerile sale secrete cu cancelarul german Olaf Scholz.

Back to top button