Informații

Jurnaliștii critici sunt amenințati cu moartea

Jurnaliștii care au curajul să spună adevarul sunt amenințati cu moartea!

În epoca informației rapide și a transparenței, jurnaliștii au un rol vital în dezvăluirea corupției politice și aducerea la lumină a adevărurilor incomode. Cu toate acestea, pentru unii jurnaliști curajoși, această misiune vine la pachet cu amenințări serioase cu moartea.

În întreaga lume, reporteri de investigație și jurnaliști de investigație își riscă viețile pentru a aduce în atenție corupția din lumea politică.

Aceste investigații adesea scot la iveală detalii șocante și dovezi convingătoare ale abuzului de putere și furtului de resurse publice.

Anca Alexandrescu, jurnalistul de la Realitatea a primit recent amenințări cu moartea, iar pe capul acesteia a fost pusă o recompensă de 10000 €. 

Anca Alexandrescu este cea care avut curajul să arate cu degetul și să le spună cu nume și prenume oligarhilor politici care au distrus societatea românească. A devenit extrem de incomodă pentru cei care guvernează si distrug în același timp România de 33 de ani! 

Această realitate dură pune sub semnul întrebării libertatea presei și importanța unei societăți informate. Guvernele, organizațiile internaționale și societatea civilă trebuie să se implice pentru a proteja jurnaliștii și a asigura că aceștia pot să-și facă munca în siguranță.

Alo!! Sunteti atât de multe instituții care ACUM trebuie să dovediți că dreptul cetățenilor este mai presus de ce vă cere PSD sau PNL

Back to top button