Informații

Lucian Bode va avea mari probleme. Parchetul a decis că Simion avea dreptate și poliția a comis un mare abuz și o mare ilegalitate

Lucian Bode va avea mari probleme dacă se va dovedi că el este cel care a orchestrat abuzurile comise de poliția română împotriva președintelui AUR George Simion.

Să vă aducem aminte că în 30 septembrie George Simion a fost reținut de către poliție timp de 90 de minute. Aceștia l-au acuzat că ar fi condus pe drumurile publice fără permis de conducere valabil, ceea ce s-a dovedit în cele din urmă a fi un fals.

Liderul AUR a avut dreptate și poliția și Lucian Bode a mințit.

Se pare că mai multe documente au fost modificate pentru a se crea baza unei asemenea rețineri ilegale. De altfel chiar reținerea unui deputat al parlamentului României este ilegală deoarece trebuie să fie urmați niște pași, cum ar fi anunțarea ministrululi de justiție și a camerei din care face parte.

Reținerea lui George Simion s-a făcut la ora 3 noaptea în piața Victoriei, pe când se pregătea pentru manifestația din 2 octombrie. Scopul a fost tocmai distrugerea acestei manifestații.

Reținerea lui George Simion nu se putea face fără acordul sau comanda unui superior de înalt rang, respectiv ministrul de interne. Nimeni nu ar fi avut curajul să facă acest lucru decât dacă șeful instituției ar fi dat comanda. Dar dacă Lucian Bode a făcut acest lucru, și este cam clar că așa este, atunci nici Klaus Iohannis și nici Marcel Ciolacu sau Nicolae Ciucă nu erau străini de acest lucru.

Acesta este sistemul care conduce structurile de forță ale statului român. Democrația este doar mimată, miliția și securitatea încă există. Mai rău este că există și magistrați care sunt supuși politic și execută ordine politice. Există judecători care fac parte din sistem și care lucrează strâns pentru a compromite încrederea românilor în statul român. Aceste practici trebuie să înceteze dar nu se poate face acest lucru decât dacă și numai dacă abuzurile comise sunt expuse publice și apoi sunt pedepsite.

În interiorul MAI există infiltrate persoane care fac parte din structuri infracționale. Aceste structuri au grijă să lucreze cu atenție pentru a restrânge activitatea corectă a instituției.

George Simion reprezintă un caz, dar există mii, zeci de mii de astfel de cazuri în fiecare an.

Back to top button