Informații

Mafia politică conduce litoralul românesc | Mafia Italiană a rămas în urmă

În ceea ce priveşte litoralul românesc şi atragerea turiştilor străini, lupta este pierdută. Turcia, Grecia și chiar Bulgaria ne poate lăsa repetenți în ceea ce îndeamnă turism. 

Trei mese pentru o familie cu mâncare de proasta calitate în stațiunile “de top” ale litoralului ne coastă cat un salariu minim în România. 

Monopolizat de mafioții politici, litoralul românesc a devenit la fel de periculos precum sudul Italiei unde Mafia Italiană face regulile. Găsim asta și în România. Mafia PSD-PNL face legea pe litoralul românesc. Dacă la italieni totul este învelit de o umbră care așteptă în liniște să își primească taxele cămătărește, în România totul este mai simplu. Guvernul condus de PSD și PNL de 33 de ani în diferitele lor forme, au crescut taxele și impozitele în așa fel în cât afacerile de pe litoral să reziste doar dacă proprietarii sunt destul de bazați încât să facă evaziune. 

Așa se face că patronii marilor hoteluri sunt cei afiliați partidelor politice și care nu au nici o problemă sa ofere o camera și o masă infectă pentru un preț de lux. 

Controale de la instituțiile abilitatea? Sa fim serioși, nu exista sau dacă exista sunt doar mimate. 

Și vedem asta fără să căutăm locurile unde nu primim bon fiscal sau unde “nu funcționează POS-ul”.

Stefan-Radu Oprea este ministrul economiei, antreprenoriatului și turismului din România. De pe site-ul ministerului lipsește și declarația de avere și cea de interese ale ministrului, așadar nu știm nimic despre el decât că nu a anunțat nici o mare strategie de dezvoltare a turismului.

Back to top button