Informații

Marcel Ciolacu și Viktor Orbán – întâlnire pe ascuns

Anul trecut, Ciolacu a spus că prim-ministrul ungar a avut un discurs „jignitor” la adresa românilor, astăzi prânzeau împreună. 

Partea ungară anunțat prânzul de lucru între Victor Orban și Marcel Ciolacu, partea românească anunțat abia după ce a apărut în presă această informație. 

Întâlnirea de miercuri nu figura în programul oficial al premierului Ciolacu. Pe agenda Palatului Victoriei, singurele mențiuni erau legate de primirea ambasadorului Franței în România și de ceremonia pentru depunerea jurământului de noii miniștri ai muncii și familiei. 

Pentru a informația a scăpat și a apărut din Ungaria, surse guvernamentale susțin că partea română va oferi detalii despre vizita lui Viktor Orban după ce întâlnirea celor doi se va termina. 

Toată această ascundere a lui Ciolacu nu face decât să ne sperie și să ne trezească o întrebare: Ce bișniță națională pregătește Marcel?

Marcel Ciolacu a catalogat, anul trecut, afirmațiile premierului ungar drept „incalificabile pentru un om politic în 2022”. Sunt „jignitoare, aduse în special românilor”.

Back to top button