Informații

Marius Lulea (AUR): Se încearcă discreditarea noastră. Nu facem alianță cu PSD, PNL sau USR

Marius Lulea, prim-vicepreședintele AUR, a ținut să clarifice poziția partidului în legătură cu speculațiile despre o posibilă „alianță” cu PSD, PNL sau USR. Într-o declarație recentă, Marius Lulea a afirmat: „Orice alianță cu PSD, PNL sau USR este exclusă. Nu ne vom compromite valorile și principiile pentru a face jocurile altora. Noi credem într-o Românie puternică și suverană și vom lucra în acest sens fără a face concesii”.

Marius Lulea consideră că toate aceste zvonuri sunt o încercare de a discreditare a AUR: „Se încearcă discreditarea noastră, pentru că suntem o amenințare pentru status quo-ul din politica românească. Dar poporul român știe să distingă adevărul de manipulare”

Radu Delia

Delia Radu este o jurnalistă cunoscută pentru contribuția sa în domeniul investigațiilor jurnalistice și pentru obiectivitatea sa în acoperirea știrilor. Absolvind Facultatea de Jurnalism și Comunicare Publică în anul 2010, Delia și-a început cariera în media, iar acum ocupă poziția de editor al portalului "Agenția de Informații".
Back to top button