Informații

Milionarii celebri ai României și-au construit propria pușcărie de lux la Jilava

La fel ca celebrul traficant de droguri columbian Pablo Emilio Escobar Gaviria, milionarii celebri ai României și-au construit propria pușcărie de lux la Jilava. Unul dintre bogații care se află în spatele zidurilor groase de la Jilava este Remus Truică, fostul șef de cabinet al lui Adrian Năstase, condamnat, în 2020, la 7 ani de închisoare în dosarul Fermei Băneasa.

Potrivit surselor noastre, omul de afaceri și-a făcut viața ușoară la pușcărie, iar în aceste zile caniculare, în care România se topește la propriu, sub temperaturi ce depășeșc ușor 45 de grade, Remus Truică stă la răcoare. Și nu vorbim despre faptul că se află în penitenciar, ci despre faptul că acesta și-a făcut o vilă de lux în pușcărie cu ajutorul oficialilor corupți din cadrul Administrației Penitenciarelor.

Da, ați auzit bine! Nu este vorba despre nici o glumă amară, ca traiul pe care îl duc unii dintre bătrânii noștri. Remus Truică ar fi dat bani, mai concret, ar fi sponsorizat amenajarea fostului abator al pușcăriei într-un loc de detenție modern, cu aer condiționat, bucătărie, baie și toate cele necesare.

Aici, potrivit surselor noastre, Truică și alți aproximativ 6 deținuți își duc viața liniștiți, departe de căldura sufocantă din blocurile de detenție ale Jilavei, acolo unde deținuții nu șiu unde să se mai ascundă de căldură, la fel ca șobolanii care, din când în când, le mai fac câte o vizită.

N. R. Zona cu X este blocul de detenție în care stau deținuții, iar zona cu O este cea în care se află fostul abator, transformat în celulă de lux

Back to top button