Informații

Mircea Geoană candidează la președinție.

Mircea Geoană ajuns în circumstanțe numai de el cunoscute adjunct la NATO se vede deja președintele României. Americanii au nevoie de slugi, iar Geoană este personajul perfect. Geoană a spus că a avut o întâlnire cu Putin însă acesta nu a avut nicio întâlnire oficială cu președintele Rusiei.

Sunt două variante. Ori a fost la Putin cum a fost la Vîntu sau minte cu nerușinare. Oare de ce îi spunea Ion Iliescu prostănacul?

Mircea Geoană este un apropiat al crimei organizate din România, fiind beneficiarul unor ”cadouri” din banii furați de la români.

Pe data de 17 mai, judecătorii de la Curtea de Apel București, care judecă dosarul de corupție al lui Marian Vanghelie, au decis să mențină măsura asiguratorie asupra celor trei ceasuri de lux pe care Mircea Geoană le-a primit de la fostul primar al sectorului 5. Magistrații cred că obiectele de lux au fost achiziționate din banii obținuți din mită. În urmă cu un an, instanța ridicase sechestrul asupra ceasurilor.

Marian Vanghelie ar fi cumpărat ceasurile din șpaga de 30 de milioane de euro

Decizia judecătorilor a fost luată în cadrul apelului formulat de Marian Vanghelie la condamnarea de 11 ani și 8 luni pentru 9 infracțiuni de luare de mită și abuz în serviciu și 7 infracțiuni de spălare de bani.

În același dosar au fost trimiși în judecată: Mircea-Sorin Niculae (vărul lui Vanghelie), Sorin Ștefan Ciocan, Laura Ciocan (director Economat sector 5) și Marian Dumitru. Procurorii DNA susțin că, în perioada 2006-2015, pe vremea când era primar al sectorului 5, Vanghelie a solicitat și primit foloase materiale necuvenite în valoare de 30,4 milioane de euro (20% din vânzări) de la omul de afaceri Marin Dumitru.

Din banii obținuți din mită, Vanghelie ar fi cumpărat și trei ceasuri de lux pe care i le-a oferit lui Mircea Geoană. Este vorba despre două modele diferite Vacheron Constantin și un Glashutte Panoramic Crono, care au costat, în total, peste 100.000 de euro.

Back to top button