Informații

Partidul care anunță candidații la europarlamentare cu un an înainte

Alianța pentru Unirea Românilor lansează lista de candidați la alegerile europarlamentare din 2024 în cadrul unui eveniment public ce se va desfășura la Arenele Romane pe 22 iulie, începând cu ora 20.00.

Preşedintele AUR, George Simion, a nominalizat trei dintre candidaţii partidului pentru alegerile europarlamentare din 2024 – Avram Fiţiu, Cristian Terheş şi Gheorghe Piperea.

France s Europe Ecologie Les Verts (EELV) party s candidate for the 2022 presidential election Yannick Jadot gestures as he addresses a plenary session at the European Parliament as France currently holds the European Union rotating presidency, in Strasbourg, eastern France, on January 19, 2022.,Image: 654427795, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Abdesslam Mirdass / AFP / Profimedia

Potrivit reprezentanților AUR, alegerile pentru Parlamentul European, care vor avea loc în 9 iunie 2024, sunt cele mai importante din anul electoral viitor, deoarece ele imprimă direcția pe care românii o doresc pentru România.

AUR a ales să prezinte lista de candidați cu un an înainte de alegeri. Este o premieră pentru scena politică din România, unde partidele vechi ne-au obișnuit să ne prezinte candidații cu o lună sau două înainte de alegeri. Facem acest demers deoarece ne dorim ca toți cetățenii, precum și societatea civilă, să îi cunoască pe cei 50 de candidați pe care noi îi propunem”, au mai transmis cei de la AUR.

Back to top button