Informații

Primăria municipiului Buzău prostie sau incompetentă?


Duminică seară în proaspătul centru renovat cu mulți, mulți bani, Primăria municipiului Buzău condusă de primarul PSD. Constantin Toma a proiectat pentru copiii și părinții aflați în centrul orașului un film e cu un conținut ridicat de violență dar și secvențe și scene sexuale. 

Copii de toate vârstele se aflau în centrul orașului invitați de primarul municipiului pentru a viziona in aer liber un film. 

Dacă scenele de violență de fizică și verbală să zicem că erau trecute cu vederea de către părinți, secvențe le sexuale au stârnit situații cu totul disperate. Părinții se uitau cu disperare la situația care devenise greu de controlat. Unii și-au luat copiii și au plecat, alții au încercat să le distragă atenția de la imensul ecran. Revoltați, martorii ne-au scris și au susținut că așa ceva este inadmisibil. 

Este vorba despre filmul California dreaming e din 2007, film apreciat de critici și premiat la mai multe festivaluri, însă sub nicio formă un film care se poate fi vizionat de copii de 2, 3, 10 sau 11 ani! 

Scenele în care actorii apar dezbrăcați înaintea începerii unui act sexual sunt imaginile pe care copiii nu le pot înțelege și care pot fi extrem de dăunătoare pentru educația acestora. 

În goana disperată de a câștiga electorat, Primarul din Buzău încearcă tot felul de metode care să îi mai aducă un mandat. Acum întrebam și noi:

Chiar nici un organizator nu știa filmul vechi de peste 16 ani? 

Consilierii care zic ca se ocupa cu cultura pe la Buzau și pe care ii vedem prin presă beți printre adolescenți la evenimentele organizate de primăria Buzau, nu au văzut acest film?

Prostie? Incompetență sau ceva mult, mult mai grav? 

Întrebați de noi, Inspectoratul de poliție Județean Buzău și Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului nu au primit nici o sesizare până acum.

 

Back to top button