Informații

PSD copiază mesajele AUR

George Simion, președintele AUR, a făcut publice obiectivele partidului pentru alegerile din 2024, evidențiind o schimbare necesară după 33 de ani ani în care am sesizat deconstrucție și jefuire a țării de către PSD și PNL.

 Românii sunt dezamăgiţi pentru că au încercat diferite schimbări. Au condus PSD cu PNL în toţi aceşti 33 de ani. Românii vor o schimbare democratică a modului cum e condusă România.


George Simion susţine că actualul preşedinte şi premier PSD, Marcel Ciolacu, copiază mesajele AUR şi declară că va organiza proteste împotriva actualei guvernări:

„PSD copiază mesajele AUR. Marcel Ciolacu este ca un lăutar. PSD cântă şi manele, şi lăutărească veche şi muzică uşoară. Ciolacu a început greşit: s-a dus la OMV, a ignorat oamenii din greva foamei. Patriotismul economice este doar în discurs, ca să fure electoratul AUR. Electoratul AUR este format din români furioşi care n-o să mai pună ştampila pe M.Ciolacu.

Naţionalismul economic trebuie implementat. Asta fac Polonia şi Franţa. Noi nu avem Guvern: noi suntem conduşi de ambasade şi de către OMV. Mie nu-mi plac ambasadele. Eu altă faţă n-am. Nu mă duc să pup papucul. Am văzut mai multă corupţie în Parlamentul European decât în Parlamentul României.” 

Back to top button