Informații

PSD pe marginea prăpastiei. Criză economică și tensiunile interne destabilizează partidul

Majoritatea liderilor PSD din județe sunt revoltați de faptul că premierul Marcel Ciolacu nu a discutat cu ei în partid măsurile de austeritate luate de Guvern. Practic, liderii PSD susțin că au aflat din presă de măsurile de austeritate, fapt pentru care au fost luați la întrebări de primari și consilieri, dar și de lumea de pe stradă.

O altă nemulțumire a liderilor PSD din județe a pornit de la numirea lui Victor Ponta pe funcția de consilier onorific a lui Marcel Ciolacu. Foarte mulți lideri locali nu au uitat perioada când Ponta o promova pe Laura Codruța Kovesi, iar ei se încolonau pentru declarații pe la DNA, și nici „amănuntul” că a ajutat la pierderea de către Gabriela Firea a Primăriei Capitalei. Așadar, la ora actuală, PSD stă pe un butoi cu pulbere

Radu Delia

Delia Radu este o jurnalistă cunoscută pentru contribuția sa în domeniul investigațiilor jurnalistice și pentru obiectivitatea sa în acoperirea știrilor. Absolvind Facultatea de Jurnalism și Comunicare Publică în anul 2010, Delia și-a început cariera în media, iar acum ocupă poziția de editor al portalului "Agenția de Informații".
Back to top button