PSD și PNL pregătesc FRAUDAREA alegerilor: În 2024 revenim la democrația originală din duminica orbului

Capul mafiei liberale, Florin Cîţu, a afirmat astăzi că cele patru tipuri de alegeri – parlamentare, prezidenţiale, locale şi europarlamentare, care trebuie să se desfăşoare în ţara noastră în 2024, vor fi comasate. PSD, PNL și UDMR s-au înțeles să comaseze alegerile pentru a le frauda fără scrupule. În fapt, costurile reduse la care se referă Cîțu este mita pe care PSD, PNL și UDMR o oferă alegătorilor în ziua alegerilor prin intermediul primarilor și baronilor locali.

„Eu aşa doresc. Deciziile CCR sunt interpretate. Vă spun că vom avea calea legală, dacă există voinţa politică, ca în 2024, legal, să fie alegeri… Avantajul ar fi mai puţine costuri pentru România. În 2024 sunt patru tipuri de alegeri. Toate costisitoare. Dacă reuşim să le comasăm, vor fi mai puţine costuri. (…) Veţi vedea soluţia”, a precizat Florin Cîţu.

Comasarea alegerilor este egală cu o anulare a democrației în România și revenirea la democrația originală din duminica orbului. Interpretarea Constituției după urechile blegi ale premierului eșuat Florin Cîțu sunt o încălcare flagrantă a statului de drept. Nu mai avem separația puterilor în stat dacă puterea politică nu respectă deciziile puterii judecătorești.

PSD, PNL și UDMR au bătut palma pe tema alegerilor comasate deoarece doresc să obțină prin mituirea alegătorilor peste 50% din voturi, astfel actuala coaliție a mafiei transpartinice create de Ion Iliescu și moștenită de Klaus Iohannis să se mențină la putere până în 2028. Dacă această aberație legislativă va trece, opoziția din România va fi marginalizată ca în regimurile totalitare dirijate de dictatorii Vladimir Putin și Alexander Lukashenko.

Opoziția și poporul român trebuie să se opună total comasării alegerilor, altfel România va fi din nou izolată și nefrecventabilă, precum regimurile cleptocratice mai sus amintite. Baronii locali și grofii maghiari și-au pierdut mințile de la atâta putere și jaf necontenit în cei 32 de ani de când s-au instalat la putere prin crime în 89`.

România este pe marginea prăpastiei din cauza abuzurilor la care a fost supus poporul. Acești mafioți care ne conduc se mențin la putere prin disimularea adevărului și inventarea unui inamic de serviciu. Acest inamic public pentru clica de la Cotroceni și Palatul Victoria este partidul AUR care li se opune și nu ascultă ordinele venite de la indivizii cazon, ale partenerilor așa zis strategici sau ale inamicilor via Budapesta și Kremlin, eternii dușmani ai României.

Așa că trezirea națiune! Vrem democrație sau democrația originală din duminica orbului!?