Informații

România este țara tuturor posibilităților. Mulțumim PSD! 

Premierul Marcel Ciolacu a subliniat importanţa parteneriatului strategic cu Statele Unite ale Americii, menţionând că Guvernul doreşte să îl aprofundeze, intensificând cooperarea pe toate palierele, de la zona de apărare şi securitate până la componenta economică sau culturală

Neînțelegând nimic din expresia celebră, acesta spune că așa cum Statele Unite este deseori descrisă ca fiind ţara tuturor posibilităţilor, la fel şi acesta se va lupta pentru a oferi românilor toate oportunităţile pe care apartenenţa la comunitatea euro-atlantică o oferă pentru securitatea şi dezvoltarea României.

Nea’ Marcel, dar România este țara tuturor posibilităților.

La noi poți sa ajungi revoluționar chiar dacă dormeai acasă, la noi poți să furi 33 de ani și să nu faci pușcărie nici o secundă, la noi poți ajunse doctor in literatură chiar dacă nu ai citit niciodată o carte, la noi poți ajunge director chiar dacă nu cunoști  tabla înmulțirii, la noi poți conduce o instituție care nu are nici o legătură cu studiile tale și toate astea mulțumită vouă, cei care purtați haina PSD sau PNL de la revoluție până azi. 

Și stai ca asta nu este tot, acum începe durerea…

Țara tuturor posibilităților? Da!

La noi mergi la spital și plătești pansamentul pentru rana, mergi la spital să îți coși o tăietura și pleci bolnav de ceva ce nici nu îți închipuiai, la noi se moare de foame și nu este o exagerare, la noi stau primarii comunelor și privesc aroganți către bătrâna care nu are bani pentru o punga de mălai. Si mai sunt multe de spus, multe, toate multe, probabil interminabilă listă. Dar da, premierul României este exemplul clar că România, este țara tuturor posibilităților…

Radu Delia

Delia Radu este o jurnalistă cunoscută pentru contribuția sa în domeniul investigațiilor jurnalistice și pentru obiectivitatea sa în acoperirea știrilor. Absolvind Facultatea de Jurnalism și Comunicare Publică în anul 2010, Delia și-a început cariera în media, iar acum ocupă poziția de editor al portalului "Agenția de Informații".
Back to top button