Informații

“Sărăcirea românilor” – Proiectul de țară PSD și PNL

Guvernul Ciolacu are un singur proiect de țară: ”Sărăcirea românilor”. Bișnițarul de Buzău nu știe cum să acopere gaura de 30-40 de miliarde la buget și caută să pună jugul pe români. Dacă guvernele lui Iohannis i-au jefuit pe români prin creșterea inflației, Marcel Ciolacu pregătește sărăcirea poporului prin creșterea taxelor. 

În loc să reducă cheltuielile, în loc să reducă numărul de secretari de stat, să desfiinţeze Ministerul Familiei, să reducă cheltuielile, să arate că este un stat responsabil, Guvernul vine şi aruncă toată presiunea pe populaţie. 

Cea mai nocivă măsură pentru economia României este creşterea preţului la combustibil prin creşterea accizelor. Creșterea accizei la carburanți se propagă în toate preţurile din economie şi vom vedea preţuri din ce în ce mai mari, şi continuă sărăcirea populaţiei. Eliminarea facilităților fiscale pentru construcții și agricultură va îngropa două ramuri economice și așa grav afectate de pandemie și inflație. Creșterea TVA pentru HORECA va fi egală cu falimentul a zeci de mii de mici antreprenori. O masă în oraș va deveni un vis pentru români.

PSD și PNL sunt partide de ocupație. Jefuiesc poporul român de 33 de ani.

Back to top button