Informații

Șeful ISCTR ridicat de DNA.

Bogdan Durlea, șeful Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier (ISCTR) Cluj IT 4, a fost ridicat miercuri dimineață de procurorii DNA, care fac percheziții în 22 de puncte din țară. Potrivit unor surse Digi24, Durlea este suspect de luare de mită și divulgare de informații nedestinate publicității.

Procurorii îl bănuiesc pe șeful regional din Cluj al Inspectoratului de stat pentru Crontrol în Transportul Rutier, Bogdan Durlea, de luare de mită și divulgarea de informații nedestinate publicității.

Principala suspiciune pe care o investighează anchetatorii este legată de faptul că șeful inspectoratului ar fi luat mită de la transportatori pentru a le acorda acestora avizele necesare transporturilor pe drumurile naționale și autostrăzile din România.

Instituția se ocupă de verificări în acest domeniu, legate de respectarea regulilor privind greutatea și siguranța transporturilor rutiere.

Sunt 22 de percheziții la această oră, inclusiv la sediul din Cluj al Inspectoratului condus de Bogdan Turlea. Urmează și audieri care vor avea loc la sediul DNA din Cluj.

Back to top button