Informații

Testul SRI în care cobaii sunt românii. Motivul: trendul electoral al partidului AUR,

Potrivit 60m.ro,

Testul SRI și cobaii domnului general Rog. Speriați de trendul electoral al Partidului AUR, SRI lansează din laboratoarele de atac și dezinformare un test în care cobaii sunt românii. Degringolada creată de creșterea AUR care pune în pericol poziția dominantă a actualei puteri cu tendințe puternice de deznaționalizare și enclavizare și pe cale de consecință a influenței stăpânilor lor din afară, SRI pune la cale un test pentru a vedea care ar fi reacția românilor transformați în cobai dacă ar declanșa un atac direct la unul din pilonii de baza ai AUR, diaspora și mediul online. 

Susținerea extrem de puternică pe care o are AUR în aceste zone nu poate fi oprită decât oprind principalele surse de mobilizare pe baza unor mandate de securitate națională la îndemâna SRI, un SRI autotransformat în arbitru și decident politic. Temător totuși de reacțiile societății românești la implicarea directă a SRI în manipularea alegerilor, acesta lansează pe piață o acțiune împachetată în patriotism și constituționalitate cu scopul evident de a bloca principalele resurse electorale ale AUR care este de neoprit altfel în diaspora și online. 

Văzând că până acum reacția la un asemenea atac discreționar la democrația și libertatea alegerilor a fost destul de slabă, SRI este încurajată să-și dezvolte și să pună în aplicare acest plan mârșav de a controla și impune discreționar rezultatul alegerilor având ca țintă principală blocarea AUR.

O atitudine puternică de demascare și blocare a acțiunilor antidemocratice și antinaționale de acest gen ale SRI este singura cale de a reveni la un statut electoral democratic fără arbitri autoimpuși!!!

Back to top button