Informații

Un primar din Buzău a refuzat accesul Caravanei Medicale în localitate

Primarul PSD al Glodeanu Siliștea blochează accesul caravanei medicale AUR: Un obstacol în calea sănătății comunității

Primarul Gabriel Popescu, membru al PSD, a stârnit furie în rândul locuitorilor comunei Glodeanu Siliștea prin refuzul său de a permite caravanei medicale AUR să acționeze pe teritoriul comunei. Această atitudine arată lipsă de respect față de sănătatea și binele cetățenilor, și limitează accesul acestora la servicii medicale esențiale.

Sursa: Facebook

Refuzul primarului Popescu de a permite desfășurarea unei acțiuni care ar fi adus beneficii imediate comunității este inacceptabil, mai ales într-un moment în care sistemul de sănătate se confruntă cu provocări majore. Este evident că primarul este preocupat mai mult de propria sa poziție politică decât de nevoile cetățenilor pe care ar trebui să îi reprezinte și să îi protejeze.

Această acțiune arată că primarul Popescu este dispus să își sacrifice interesele comunității în favoarea propriilor interese politice. Este de neconceput ca un lider local să își pună propria ambiție înaintea sănătății și bunăstării oamenilor pe care este mandatat să îi slujească.

Locuitorii comunei Glodeanu Siliștea merită un lider care să le fie alături în momentele dificile și care să acționeze în beneficiul lor. Este necesar ca primarul Popescu să renunțe la egoismul său politic și să își concentreze eforturile asupra soluțiilor care să aducă îmbunătățiri reale vieții oamenilor din comunitate.

Back to top button