Informații

Vlad Gheorghe, în război deschis cu Drulă: Puci în pregătire și ambiții prezidențiale

Tensiuni crescute se resimt în interiorul Uniunii Salvați România (USR), unde Vlad Gheorghe, unul dintre membrii marcanti ai partidului, își exprimă nemulțumirea profundă față de actuala conducere și pregătește terenul pentru o schimbare radicală la vârful formațiunii politice.

Surse interne au dezvăluit că Gheorghe, nemulțumit de direcția în care se îndreaptă partidul sub actuala conducere, pregătește un puci pentru a răsturna liderii actuali și a implementa o nouă viziune în cadrul USR. Criticile aduse de aripa lui Gheorghe vizează, în special, abordările și deciziile luate de actuala conducere, inclusiv de către Cătălin Drula, care a fost subiectul unor critici acerbe.

Vlad Gheorghe nu se oprește aici și, potrivit surselor, își anunță intenția de a candida pentru funcția de președinte al USR, urmărind să aducă un suflu nou și o direcție clară partidului. Mai mult, ambițiile sale politice se extind și la nivel național, acesta vizând și candidatura la funcția de președinte al României din partea USR.

Radu Delia

Delia Radu este o jurnalistă cunoscută pentru contribuția sa în domeniul investigațiilor jurnalistice și pentru obiectivitatea sa în acoperirea știrilor. Absolvind Facultatea de Jurnalism și Comunicare Publică în anul 2010, Delia și-a început cariera în media, iar acum ocupă poziția de editor al portalului "Agenția de Informații".
Back to top button